Ajuntament de Maó - Plaça Constitució, 1. Maó Tel. 680 63 56 03
 
Català  |  Castellano LOGO
       

Què feim?

Teatre d’escola és un projecte pedagògic que vol dur la formació dramàtica i la seva posada en pràctica als centres educatius, tot introduint la pedagogia teatral als col·legis. Es porta a terme amb dues iniciatives més, que s’implementen paral·lelament: el Tast de teatre i el Taller de teatre per a mestres.El Tast de teatre són quatre hores de teatre, impartides en tots els cicles del col·legi. L'objectiu d'aquestes sessions és donar a conèixer el projecte Teatre d'escola, com a eina pedagògica aplicable al currículum escolar i al creixement personal dels infants i fillets/es.

El Taller de teatre per a mestres és un curs presencial, que té la finalitat de permetre adquirir recursos teatrals aplicables a l’àmbit de la docència. Aquesta formació dóna suport a la feina que el professorat farà en el projecte, però la seva realització no és obligatòria. L’entitat promotora és el CEP i la seva durada i nivell d’aprofundiment s’establirà a demanda.Com es durà a terme el projecte?

La formació es cursa durant dos anys consecutius; comença durant el mes d'octubre i acaba per Setmana Santa. Al llarg d'aquest període, una professora especialitzada impartirà les classes, amb el suport del tutor/a de cada curs. La programació d'activitats es dissenya en funció de les necessitats de cada col·legi, de manera que només es crearà un espectacle si l'equip de feina així ho decideix.


 

 
Amb la col·laboració de: Ajuntament de Maó Col·legi Públic Mateu Fontirroig CEIP Mare de Deu del Carme La Salle Maó Ciutat Educadora Ciutats Amigues de la Infància
Social Media          
Ajuntament de Maó - Plaça Constitució, 1. Maó - Tel. 680 63 56 03 - Avís Legal - Accessibilitat - XHTML 1.0 - CSS 2.1 - Contacte