Ajuntament de Maó - Plaça Constitució, 1. Maó Tel. 680 63 56 03
 
Català  |  Castellano LOGO
       

Informació a les famílies

Ja que l'èxit d'aquest projecte depèn de la seva adaptabilitat a les demandes dels col·legis, dels tutors/ores i de l’alumnat, consideram que l'aportació de les famílies també resulta imprescindible.

Voldríem que la comunicació amb mares i pares fos com més directa millor; i, per açò, volem resoldre les vostres preguntes més freqüents i us convidam a traslladar-nos els vostres dubtes i suggeriments per mitjà del correu electrònic.

Què és Teatre d'escola?

És una iniciativa que proposa aglutinar tot l’alumnat, l’equip docent i les famílies del col·legi al voltant de la creació teatral. Es durà a terme durant dos cursos escolars, unificant el criteri de totes les assignatures i les propostes de les persones que hi participen.

La finalitat no és fer un espectacle, sinó crear un procés d'aprenentatge integral, que faciliti un ambient de lliure expressió, igualitari i col·laboratiu, en el qual les habilitats artístiques queden en un segon pla.

Quin és l'objectiu d'aquesta activitat?

Millorar el rendiment acadèmic, per mitjà d'estratègies pedagògiques que creïn un clima interpersonal harmònic dins l'aula, elevin l'autoestima de l'alumnat, millorin la seva capacitat d'atenció i elevin el seu nivell de motivació.

El teatre, en aquest cas, es presenta com l'eina que pot solucionar els problemes d'índole artístic, personal i curricular.

Com complementam les assignatures escolars amb el teatre?

Jugant amb l'ús de les paraules, per complementar el català, el castellà i l'anglès; investigant l'expressió corporal, per enriquir l'educació física; empatitzant amb el passat dels personatges, per conèixer la història; creant espais imaginaris, amb el suport de coneixement del medi; enriquint les escenes amb l'ús de la música; creant escenografies a plàstica; i solucionant els conflictes de l'argument, per aprendre a la reflexionar, com en matemàtiques.

 
Amb la col·laboració de: Ajuntament de Maó Col·legi Públic Mateu Fontirroig CEIP Mare de Deu del Carme La Salle Maó Ciutat Educadora Ciutats Amigues de la Infància
Social Media          
Ajuntament de Maó - Plaça Constitució, 1. Maó - Tel. 680 63 56 03 - Avís Legal - Accessibilitat - XHTML 1.0 - CSS 2.1 - Contacte